Pin Button Badge 58MM Serendah RM1.00 Pcs!

Assalamualaikum....

Korang minat nak buat pin button tak? tak kesah la untuk majlis perkahwinan ke, majlis hari jadi ke, majlis berkhatan ke. Korang nak yang murah tapi tak tau nak beli kat mane? Hah, meh sini saya nak bagitahu nak cari dekat mana. Kedai ni baru bukak tahun 2016 ni tapi setakat ni alhamdulillah semakin bagus. Nama kedai dorang ni SF Collection, macam cool je nama dia kan. Tak tau la apa maksud SF tu, sumpah famous kut. Hahahahah.

                                                             

Harga seperti berikut:

1 Piece Pin Button Badge 58MM = RM 1.00

Setakat ni dorang tak ada lagi website ataupun blogshop. Maybe dorang kene upah team kitorang lah buatkan ni. Ehemm ehemmm.Tapi dorang ade Instagram dan Facebook page, korang boleh check kat bawah ni.

Facebook: Button Badge Malaysia

Instagram: arlinasf 

Dorang ni memang sempoi la bagi saya bila buat pin button badge ni. Mudah nak deal, tak banyak songeh dan cepat. Korang nak design sendiri boleh, nak suruh dorang design kan pun tak ada masalah. Semuanya bak kata orang putih up to you!. Selain button badge, dorang juga ada buat benda lain juga seperti key chain dan fridge magnet button untuk size 58MM gak dan semuanya baik-baik beb.

Nak tambah best lagi, dah lah murah dorang masih bagi nego lagi harga. Hah, apa lagi cepat contact nombor kat bawah ni. Semoga korang berjaya. Huhuhuhu.

Fatin: 01123418091 (Whatsapp/Call/SMS)

Shahril: 0139923716 (Whatsapp/Call/SMS)

 

P/S: Brader tokey kedai ni fans Chelsea plak. Rugi je sokong Chelsea. Huhuhuhu

 

 

Tips   mdshahril